Vragen? Bel ons op 0184 - 63 55 19
  • Snelle levering Voor 15.00u besteld zelfde dag verzonden* 
  • Gratis verzending Voor alle orders vanaf € 30
  • Persoonlijke service 0184 - 63 55 19 of webshop@t-juffie.nl

Privacyverklaring

Pricacy en bescherming persoonsgegevens AVG

Als je bij ons iets bestelt dan kan dat alleen als je je naam, adres, e-mail en telefoonnummer invult. Die gegevens hebben we nodig omdat we anders je bestelling niet kunnen afleveren. Je wilt dan natuurlijk wel dat wij je privé-gegevens ook echt privé houden. 

Met de nieuwe privacywet AVG (Algemene Verordering Gegevensbescherming) weet je in ieder geval dat wij verantwoordlingsverplicht zijn jouw persoonsgegevens te beschermen. 

Wij zijn ’t Juffie met onze winkel in Giessenburg en we hebben verschillende webshops.

’t Juffie
Doetseweg 43
3381 KE Giessenburg
0184-635519

www.t-juffie.nl
www.bibastore.nl
www.ixxxijewelrystore.nl
www.karmajewelrystore.nl
www.vivajewellerystore.nl


Vanaf 25 mei 2018 is alles zoals we hieronder hebben beschreven. We werken nu nog aan de laatste details.

Welke persoonsgegevens verwerken wij:
Allereerst is het goed om te weten dat al je gegevens van onze webshops worden bewaard op een goed beveiligde database/server in Europa. Je gegevens worden zeker niet aan derden doorgegeven voor commerciële doeleinden. Hieronder gaan we je duidelijk en helder vertellen welke persoonsgegevens we vragen of ontvangen.

Voor- en achternaam 

Op de afrekenpagina vragen we die om je bestelling af te handelen.

Adres 

Je adres vragen we ook op de afrekenpagina, dan weten we waar we je bestelling naartoe moeten sturen.

E-mail

We sturen je mailtjes als je bestelling gelukt is, voor de factuur en als de bestelling verstuurd is met de PostNL track&trace link, maar ook als we een vraag hebben over je bestelling. Je e-mail adres vragen we je op de afrekenpagina.

Als je je hebt ingeschreven voor onze Nieuwsbrief (op onze homepages of Facebook pagina ) dan sturen we die ook naar jouw e-mail adres. Wij versturen onze Nieuwsbrieven aleen als jij daar toestemming voor hebt gegeven.

Telefoonnummer

Een beller is sneller, als er iets onduidelijk is met je bestelling of retour dan is het fijn om je te bellen of te WhatsAppen. Ook je telefoonnummer vragen we op de afrekenpagina.

Betaalgegevens

Als je bij ons betaald dan sturen we je gegevens naar MultiSafepay, betaal je achteraf dan sturen we je door naar Klarna. Wij bewaren je rekeningnummer niet in onze database. Als we je terugbetalen voor een retour gaat dat alleen via de betaalprovider die je gekozen hebt bij de bestelling.

IP-adres

Voor onze Google Analytics analyse gebruiken we geanoniemiseerde IP-adressen. De laatste 3 cijfers van je IP-adres worden door een 0 vervangen.

Geboortedatum

Je geboortedatum vragen we je alleen als je wilt bestellen met achteraf betalen met Karna. Klarna wil controleren dat je ouder bent dan 18 jaar anders mag je niet met Klarna afrekenen, dit is een geautomatiseerd besluit. Wij bewaren je geboortedatum niet.

Verder gebruiken we je gegevens voor het volgende:

Administratie

We verwerken je voor- en achternaam, adres, e-mail en telefoonnummer in onze administratie.  

Verzenden bestellingen

Om je bestelling te verzenden werken we samen met PostNL, zij bewaren je voor- en achternaam, adres. Met deze gegevens kun jij via track&trace je je bestelling volgen.

Reviews

Van The Feedback Company krijg je na de levering van je bestelling een e-mail om, als je dat leuk vindt, een beoordeling/berichtje achter te laten. Een review kun je ook anoniem plaatsen.

Account

Als je een account hebt aangemaakt bewaren we je naam, factuur- en afleveradres, telefoonummer, e-mail, je inlognaam en je bestellingen. Je wachtwoord is voor ons geheim dat kunnen wij nooit zien.

Verbeteren

Om onze webshops telkens te verbeteren verwerken we anoniem gegevens via Google Analytics en Hotjar.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrieven versturen we via MailChimp. Je kan alleen een Nieuwsbrief van ons ontvangen als je daarvoor zelf toestemming voor hebt gegeven. Onderaan elke Nieuwsbrief kun je je gegevens inzien en aanpassen.

Met wie werken wij samen:

Om bestellingen af te handelen werken wij samen met verschillende bedrijven (voor het betalen, verzenden en administratie) met deze bedrijven hebben wij een contract om er zeker van te zijn dat ook zij volgens de AVG-wet jouw gegevens beschermen. Dan verwerken we ook analyse gegevens maar die zijn anoniem. Wij hebben met de volgende bedrijven verwerkingsovereenkomsten afgesloten:

Software ontwikkeling

Zij zijn onze technische partner voor de webshops

The Feedback Company

Van The Feedback Company krijg je na de levering van je bestelling een e-mail om, als je dat leuk vindt, een beoordeling/berichtje achter te laten.

MultiSafepay

Zij zijn onze betaalprovider

Software ontwikkeling

Om je bestelling te verzenden werken we samen met verzend bedrijven, zij bewaren je voor- en achternaam en adres. Met deze gegevens kun jij via track&trace je je bestelling volgen.

MailChimp

Via MaiChimp worden onze nieuwsbrieven verstuurd

Google Analytics

alleen geanonimiseerde gegevens

Hotjar

alleen geanonimiseerde gegevens


We bewaren je persoonsgegevens niet langer dan wettelijk noodzakelijk is, denk hierbij aan minimaal 7 jaar voor de Belastingdienst. Voor jezelf is het zo wel handig om eerdere bestellingen in te zien. Voor statistische doeleinden bewaren we gegevens niet langer dan noodzakelijk is.

Wil je je persoonsgegevens inzien of wijzigen, dat kun je doen in je ’t Juffie-account. Wil je je persoonsgegevens uit ons syteem verwijderen stuur dan een e-mail naar avg_gdpr@t-juffie.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek van jouw komt, stuur dan een kopie van je ID of paspoort mee. Maak in de kopie je pasfoto, MRZ (de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Zo bescherm je eigen privacy. We reageren dan binnen 4 weken op jouw verzoek.

Als je een klacht hebt die over je persoonsgegevens gaan dan kan je die bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens indienen. Dat kan via de deze link:
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Cookies

Als je onze webshops bezoekt, plaatsen wij functionele cookies. Dit zijn cookies zodat je ook kan winkelen bij ons. Zou je zo’n cookie bijvoorbeeld niet hebben kan er in het winkelwagentje maar één artikel, want anders vergeet het winkelwagentje elke keer wat je erin hebt geplaatst of kunnen je filter keuzes niet onthouden worden.
Wij willen onze webshops altijd blijven verbeteren en daarom krijg je ook van ons analytisch cookies van Google Analytics en Hotjar. Deze cookies zijn geanonimiseerd. Dat zijn dus cookies waar geen persoongegevens in zitten.
Tot slot willen je laten weten dat wij géén gebruik maken van tracking cookies, dat zijn cookies die oa. gebruikt worden om je te volgen op andere websites die niet van ons zijn en om daar bijvoorbeeld reclame van ons te laten zien.

Bij je eerste bezoek aan onze webshops vragen wij jouw toestemming voor de functionele cookies en geanonimiseerde analytische cookies te bevestigen.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Wij nemen het beschermen van jouw gegevens heel serieus en we hebben verscheidene maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. Denk hierbij aan het gebruik van beveiligde verbindingen, sterke wachtwoorden, inlog-verificatie in twee stappen.

Als je het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn neem dan contact met ons op via avg_gdpr@t-juffie.nl. In het geval van een datalek dan zijn wij verplicht dit officieel te melden bij het Meldloket van de Autoriteit Persoonsgegevens.